moikka taas!

mä en kyllä ymmärrä mun postaustahtia. sori, tää saattaa nyt vähän aikaa olla tällästä, sitten vasta kunnolla aikaa kun on tää koulu saatu pois ailta ja kesäloma kaikkine ihanuuksineen koittaa. siihen asti näitä... no näitä tälläsiä postauksia!

no nyt koko kulunut viikko tiivistettynä. arkipäivät kuluivat lauluja harjoitellen ja juhlapäivällisen kortteja ja muita valmisteluja tehden. meillä oli nääs lauantaina sellainen päivällisjuttu, missä tehtiin ruokaa rotissöörien ja ravintolakoulun oppilaiden kanssa. sitten viikonlopun aikana kävin kaikilla mammoilla äitienpäiväkortit jakelemassa, ja myös isoveljeni uutta asuinpaikkaa katsastamassa. ja sitten, ihme ja kumma, sunnuntaina heitin sen talviturkin! :---D uin pari metriä ja sukelsin pari kertaa.

viikonlopun asut "sanelen" koska en tajunnut ottaa niistä kuvaa! lauantaina oli päällä hm:n musta ihana pitsimekko jonka kanssa punosvyö, leggingsit ja ne punaiset balleriinat. ja sitten sunnuntaina oli kukkamekko gt:stä ja ne balleriinat.

huomenna oispa tarkoitus siirtää kuvia, kun nyt vaan löytäisin sen kameran, mikä mulla oli juuri n. vartti sitten vielä kädessä!

jakselkaa nyt vielä kyttäillä tätä blogia, kyllä tänne niitä postauksia tuleekin! :--)

ja vielä muuten. tilasin h&m:stä kahdet kengät viikonlopun aikana. :--) laitan niistä nyt kuvat.