Moi. Lilja kommentoi, että olisi asiallisempaa jos käyttäisin isoja kirjaimia jne, mikäs siinä, joten niin tulevissa postauksissani siis teenkin.

 Mulla on muuten ollut todella hyvä kesän alku, mahtava oikeastaan ! Ei ole mitään erityistä tapahtunut, mutta kivaa on silti ollut. Noin kilometrin päässä asuva kaverini oli meillä sunnuntain melkein kokonaan, ja maanantai-tiistai välisen ajan oli yötä. ja huomenna samainen kaveri tulee mut kanssa mökille maanantaihin asti! Itse kyllä olen mökillä ehkäpä ensiviikon lauantaihin tai sunnuntaihin asti, eli postauksia ei nyt tuona aikana tule, kun eipä siellä ole tietokonetta.

Kävin tänään Tuuloksessa, oikeastaan vain ostamassa telttaa mökille äidin, pikkuveljen ja sen kaverini kanssa. teltta löytyi, oikeastaan kaksi kappalettakin. Sitten siellä oli joku tarjous, 4 kpl lumenen ripsareita, joissa oli toisessa päässä myös eyeliner,  5e _yhteensä_. Mut eipä kummosempaa reissua.

Aika moni kun on sinne blogspottiin siirtänyt bloginsa, niin ois kiva suoraan kuulla, että onko se nyt oikeasti paljon parempi niinkuin puhutaan sen olevan? Empä itse ole nyt vielä lähiaikoina mihinkään tätä blogiani siirtämässä, mutta ehkäpä joskus syksyllä, ehkäpä.

Kohta tulee joku toinen postaus, en jaksa kaikkea asiaa yhteen postaukseen tunkea. : -) Anteeks, varmaan tylsiä nää kuvattomat postaukset. :-(